ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟ 2012


Μέρες τώρα παρακολουθώ τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012 και πραγματικά αισθάνομαι μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για όλους τους αθλητές μας, που παρά τα πολλά προβλήματα που έχει η χώρα μας, εκείνοι αγωνίζονται σκληρά για να δείξουν και να αποδείξουν σε όλους πόσο ισχυρή θέληση έχουμε σαν λαός και πόσα μπορούμε να πετύχουμε όταν πραγματικά ξέρουμε τι θέλουμε. Δεν έχει σημασία το μετάλλιο και η νίκη, σημασία έχει η θέληση και η διαρκής προσπάθεια.
Πολλοί από τους αθλητές μας μέχρι στιγμής δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το ''πολυπόθητο'' μετάλλιο, αγωνίστηκαν όμως, δεν το έβαλαν κάτω. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές που προσπάθησαν, κουράστηκαν, έκαναν θυσίες και αγωνίστηκαν και θα αγωνιστούν τις επόμενες ημέρες σε αυτήν την ολυμπιάδα, που παρά την άσχημη εικόνα που δημιουργήσαμε για την χώρα μας εκείνοι πήγαν με το κεφάλι ψηλά για να θυμίσουν σε όλους τι πραγματικά σημαίνει Ελλάδα.
Εκ βάθους καρδίας ευχαριστώ τους Έλληνες αθλητές μας για αυτό το ωραίο θέαμα που παρουσιάζουν καθημερινά στο Λονδίνο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσοι αγωνίζονται τις προσεχείς ημέρες.
Θερμά συγχαρητήρια στον Ηλία Ηλιάδη για την εκπληκτική του προσπάθεια στο τζούντο και την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου.
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ιδέα. Σημασία δεν έχουν τα μετάλλια, σημασία έχει το "Ευ Αγωνίζεσθαι".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΛΚΥΟΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ

ΜΟΝΑΞΙΑ