ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες καταφεύγουν σε γρήγορες και άμεσα αποτελεσματικές λύσεις αναζωογόνησης του προσώπου.  
Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τις εξής :
Botox: είναι μια ουσία που προκαλεί χαλάρωση των μυών του προσώπου. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης (ρυτίδες του μετώπου, του μεσοφρύου και του ποδιού χήνας στα πλάγια του ματιού). Το πρόσωπο ανανεώνεται, φρεσκάρεται και δείχνει χαρακτηριστικά νεώτερο. Πέρα όμως από αυτές τις δράσεις, με το botox μπορούμε να πετύχουμε και την «ανόρθωση» των φρυδιών. Η εφαρμογή των ενέσεων σε κατάλληλα σημεία, που μόνο ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός γνωρίζει, έχει σαν αποτέλεσμα την ανύψωση του έξω μέρους των φρυδιών. Η ανύψωση αυτή «ανοίγει» το μάτι και δίνει στο βλέμμα νεανικότητα και ζωντάνια. Και όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσα σε 10 λεπτά, στο ιατρείο, χωρίς εγχείρηση και χωρίς υπερβολικό κόστος. Το «μαγικά» αυτά αποτελέσματα εμφανίζονται σταδιακά μέσα σε 7 – 10 μέρες και διαρκούν για 5-6 μήνες.
Οι ενέσεις botox είναι μέθοδος που πραγματικά έφερε την «επανάσταση» στις μη χειρουργικές θεραπείες αισθητικής βελτίωσης του προσώπου. Οι ενέσεις είναι σχεδόν ανώδυνες, αφού γίνονται με πολύ λεπτή βελόνα (ινσουλίνης). Ένα ελαφρύ ερύθημα που παρατηρείται στα σημεία των ενέσεων υποχωρεί σε μερικές ώρες. Τα αποτελέσματα του botox εμφανίζονται σε 3-7 μέρες. Η δράση του διαρκεί 5-6 μήνες.
Υαλουρονικό οξύ: χρησιμοποιείται για το γέμισμα των ρυτίδων του προσώπου (κυρίως των ρινοχειλικών και των ρυτίδων του καπνιστού). Επίσης ενδείκνυται για τον τονισμό του περιγράμματος των χειλιών και την αύξηση του όγκου των ζυγωματικών.
Πριν την ένεση του υαλουρονικού οξέος εφαρμόζεται τοπικά μια αναισθητική κρέμα. Το αποτέλεσμα διαρκεί 9-12 μήνες.
Χημικά peelings: με την απολέπιση πραγματοποιείται η απομάκρυνση των κατεστραμμένων στρωμάτων του δέρματος. Με τη χρήση ενός διαλύματος το δέρμα ξεφλουδίζει και το καινούριο δέρμα που μένει είναι λαμπερό νέο και σφριγηλό.
Εκτός από το χημικό peeling η απολέπιση μπορεί να γίνει και με οξέα φρούτων τα οποία είναι μη τοξικές ουσίες προερχόμενες από τα φρούτα και από τα φυτά. Άτομα με ακμή και με δυσχρωμίες προσώπου μπορούν να κάνουν peeling το οποίο βοηθάει στην βελτίωση της πάσχουσας περιοχής. 
Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Αραβανή για την συνεργασία. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του κυρίου Αραβανή www.aravanisplasticsurgery.gr




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΛΚΥΟΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

ΜΟΝΑΞΙΑ

ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ