Μπαχαρικά και μυρωδικά στην υπηρεσία της υγείας


Γράφει: Βάσια Καρπαθίου



 Φωτογραφία από:
http://www.freedigitalphotos.net/
Σκόρδο: ενδιαφέρουσα είναι η συμβολή του στη μείωση της ολικής χοληστερόλης, με παράλληλη αύξηση της HDL (καλής) χοληστερόλης, κάτι που είναι δύσκολο να επιτευχθεί μόνο με διατροφική παρέμβαση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΩΝ

WILLOW TREE - ITIA ΚΛΑΙΟΥΣΑ