Το αυγό: πόσο σημαντικό είναι να το τρώμε;


Γράφει: Βάσια Καρπαθίου


Οι διατροφικές θεωρίες που επικρατούν και ακούγονται σχετικά με την κατανάλωση των αυγών είναι αρκετά διφορούμενες αλλά και θολές. Υπάρχουν ένθερμοι υποστηρικτές του ιδίως ως προς την κατανάλωση ασπραδιού, καθώς και αυτοί που λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε χοληστερόλη το αποφεύγουν. Ας δούμε λοιπόν τι ισχύει! 

Φωτογραφία από
http://www.freedigitalphotos.net/
Διαβάστε το άρθρο στο :

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΛΚΥΟΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

ΜΟΝΑΞΙΑ

ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ